четврток, февруари 29, 2024

Видеа

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Навивачите на Вардар – Комитите не беа пуштени на трибините, па затоа тие прошетаа по Кејот Македонија

По неуспешниот обид навивачите на Вардар – Комитите да влезат на денешниот натпревар на стадионот Билјанини Извори да го бодрат...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

Пецаков: Му се заблагодарувам на здравствените работници, за придонесот што го дадоа и даваат во борбата за подобрувањето на здравјето кај луѓето

Му се заблагодарувам на здравствените работници, за придонесот што го дадоа и даваат во борбата за подобрувањето на здравјето кај...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Охрид ќе го добие првиот споменик на хуманизмот во светот – Скултурата ќе биде поставена кај долна порта на 9-ти август

Во Охрид, ќе биде поставен првиот и единствен споменик на хуманизмот во светот. -Охрид ќе го добие името центар на...

1 24 25 26 49
Page 25 of 49