Охрид

АктуелноОхрид

Пецаков: Во склоп на поранешната касарна, ќе биде најголемиот рекреативно авантуристички парк во Југоисточна Европа

Во склоп на поранешната касарна, ќе биде најголемиот рекреативно авантуристички парк во Југоисточна Европа. Согласно проектот е предвидено да се...

Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Градоначалникот Пецаков во обиколка на активностите кои се одвиваат во СРЦ “Билјанини Извори”

Денеска извршив обиколка на активностите кои се одвиваат во СРЦ „Билјанини извори“ на теренот со вештачка трева. Таму започнати се...

АктуелноОхрид

Засилени сообраќајни контроли – санкционирале возачи кои управувале моторни возила со брзина поголема од дозволената

На 14.04.2024 година од 14 до 19 часот, на подрачјето на СВР Охрид реализирани се засилени сообраќајни контроли. Притоа, полициските...

Наш ИзборНаш изборОхрид

ЦЈЗ: Продолжуваме со воведување на нови дијагностички методи за микробиолошка анализа на хуман материјал, со цел да одговориме на потребите на сите пациенти и лекари

Продолжуваме со воведување на нови дијагностички методи за микробиолошка анализа на хуман материјал, со цел да одговориме на потребите на...

1 2 915
Page 1 of 915