Издвојуваме

ВидеаВидеоглавни-вестиЗанимливостиИздвојувамеМагазинНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Карпа која личи на човечки череп и живиот подводен свет на Охридско Езеро

Подводна карпа која наликува на човечки череп е атрактивна мамка за љубителите на подводните авантури на Охридското Езеро. Тимот на...

Top NewsАктуелноглавни-вестиЗанимливостиИздвојувамеНаш изборНаш ИзборОхрид

Охрид во 50-тите години од XX век имал најскапо млеко во тогашна Југославија

Во педесеттите години од минатиот век млекото кое се продавало во Охрид било најскапо во целата тогашна држава Југославија, и...

1 2 4
Page 1 of 4