Видеа

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Охрид преполн со странци, гостите презадоволни од гостопримливоста и храната – се играат и ора

Охрид ја живее најдобрата сезона по короната. За летување во „Балканскиот Ерусалим“ се бара кревет повеќе. Хотелските капацитети се исполнети,...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Алексијоски: Колекторот функцира – бидите спокојни, извештајот од ИЈЗ се толкува погрешно

Во Охридското езеро се испуштаат фекалии, колекторскиот сиетм не функционира... се само дел од насловите кои денеска се тема број...

АктуелноВидеаВидеоНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Фекалии од колекторот течеа кај Лагадин, директорот на ЈП „Колекторски Систем“ вели: „Проблемот веднаш беше саниран“

Од шахта на плажата Лаганин попладнево истече феална вода, која протече низ лежалките и заврши во Охридско Езеро. Ова се...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО)Елисавета Булоска која потекнува од Охрид, стана галичка невеста – Започна Галичката свадба

Викендов се одржува јубилејното 60. издание на Галичка свадба. Овогодишениот зет е Оливер Андреевски, со потекло од галичката фамилија Шулески,...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Партерно уредување на тротоарските површини на улицата „Димитар Влахов“ – улицата добива автентичен охридски изглед

Финишираат градежбите активности за партерно уредување на тротоарските површини на улицата „Димитар Влахов“. Старите бехатонски плочки се заменуваат со камен...

1 23 24 25 54
Page 24 of 54