Наш избор

Наш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Тимот од ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ кој оствари голем успех на Балкан Јуниор 2024 на прием кај градоначалникот Кирил Пецаков

По повод големиот успех кој го оствари тимот од ОЕМУЦ „Св. Наум Охридски“ на меѓународниот натпревар по роботика Балкан Јуниор...

Наш ИзборНаш изборОхрид

Општина Охрид ќе овозможи практична и феријална пракса за учениците од СОСУ „Св. кирил и Методиј“

Општина Охрид ќе овозможи реализација на практична обука и феријална пракса во просториите на општината за учениците од СОСУ „Св.Кирил...

Наш ИзборНаш изборОхрид

Акција за подигнување кабаст и зелен отпад У.З.12 Гоце Делчев (нас.Бараки)-31.05.2024 год (петок)

Ј.П.”Охридски Комуналец”-Охрид ги известува граѓаните на Општина Охрид дека на ден 31.05.2024 год.(петок) ќе организира акција за подигнување кабаст и...

Наш ИзборНаш изборОхрид

Десет златни медали, 2 Пехари за најдобри поединци и Пехар за второ место екипно освои македонската Традиционална Таеквон-до Федерација во Зворник БиХ

Македонската Традиционална Таеквон-до Федерација, викендов на25.05 2024(сабота) зеде учество на Меѓународниот  натпревар "ГРАН ПРИ Српски Соко 2024" во Зворник, БиХ,...

1 2 452
Page 1 of 452