НАШ ИЗБОР

Наш ИзборНаш изборОхрид

Избрано ново раководство на клубот на млади при Црвен крст Охрид – за нов лидер избран Иво Георгиески

👉🏻 На ден 15.5.2024 во просториите на Црвен крст Охрид младите волонтери го избраа новото раководство коешто ќе ги води...


ОХРИД


ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

АктуелноОхрид

Медицинскиот персонал од болницата за кардиоваскуларни заболувања беше вклучен во одбележување на Светскиот ден на хипертензија( покачен крвен притисок

Денес дел од медицинскиот персонал беше вклучен во одбележување на Светскиот ден на хипертензија( покачен крвен притисок). Имавме можност на...

Наш ИзборНаш изборОхрид

ЈП Охридски комуналец максимално ангажиран за одржување на зелените површини во градот и приградските населби

Во пролетниов период максимално сме ангажирани за одржување на зелените површини во градот и приградските населби🌳 ✅Изминатата седмица се косеа...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО и ФОТО) Матурантите од Охридската гимназија со музика на последниот школски ден

Матурантите од Охридската гимназија со музика го прославуваат крајот на средношколскиот живот. Тие денеска во училиштето каде ги поминаа изминатите...

АктуелноОхрид

(ВИДЕО) Отворени денови во Гимназијата – во прва година предвидено е да се запишат 272 ученици во 8 паралелки со настава на македонски јазик

Врз основа на член 42 од Законот за средно образование и Конкурсот за запишување на ученици во јавните средни училишта...

Наш изборНаш ИзборОхрид

Пецаков: Младите охриѓани на возраст од 15 до 29 години ќе можат да земат учество на Конкурсот за избор на идејно решение за изработка на лого по повод 80 годишнината од ослободувањето на Охрид

Младите охриѓани на возраст од 15 до 29 години ќе можат да земат учество на Конкурсот за избор на идејно...

Наш ИзборНаш изборОхрид

Во Музејот на средновековна уметност во Корча, изложба на икони од византискиот период посветена на Јован Крстител

Во просториите на Музејот на средновековна уметност во Корча се отвора изложба со икони од византискиот период посветена на Јован...

Наш ИзборНаш изборОхрид

ЈП ВОДОВОД Охрид започна со изведба на нова водоводна линија за новиот комплекс згради кај хотелот Далјан

Со цел да се обезбеди навремено и квалитетно водоснабдување на жителите, се поставува комбиниран цевковод од полиетиленски материјал во должина...

1 2 726
Page 1 of 726