ВидеаВидеоНаш ИзборНаш изборСвет

(ВИДЕО) Во Сиднеј се фрлаше светиот крст – најсреќен од младите Даниел Комициоски

Макеедонците ширум светот го прославуваат Богајавление – Водици. Во Сиднеј од младите скокачи најсреќен беше Дание Комициоски.