Редакција

АктуелноОхрид

(ФОТО) Oд рано утрово службите на терен го чистат снегот во Охрид

Оперативните служби од рано утрово се на терен и ги чистат улиците во Охрид од снежните наноси со сол и ризла....

АктуелноОхрид

Локалната реагира: Нејасна е желбата за прибирање на ситни политички поени на ЛО Левица – доколку се спореди буџетот за украсување со другите општини ќе се види дека е многукратно помал

Нејасна е потребата и желбата за прибирање на ситни политички поени на Локалниот огранок на партијата Левица во Охрид. Изнесување...

АктуелноОхрид

(ФОТО) Продолжува акцијата за расчистување на снегот – поголем дел од критичните точки се исчистени и фрлено е ризла и песок

Продолжува акцијата за расчистување на снежните наноси. 🚜 Вечерва повторно се чистат критичните точки низ градот. Во акцијата се вклучија...

1 2 39
Page 1 of 39