Наш Избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Воздвижение на Чесниот Крст Господов, во Сесветиот Храм на Воскресението Христово во Ерусалим

Воздвижение на Чесниот Крст Господов, во Сесветиот Храм на Воскресението Христово во Ерусалим , каде што историски се случило пронаоѓањето на...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Завршена санацијата на потпорниот ѕид на на пресекот на улиците „Климентов Универзитет“ и „Рашанец“

Санацијата на потрпониот ѕид на пресекот на улиците „Климентов Универзитет“ и „Рашанец“ заврши. Активностите за санација и уредување на потпорните...

1 2 133
Page 1 of 133