Видеа

АктуелноВидеаВидеоМагазин

Јовески: Големиот сон сеуште не ми остварен, но додека патувам кон мојот сон, се случуваат големи нешта и успешни проекти

„Балкан бенд“ го промовираа најновиот музички проект насловен како „А бре, Македонче“. Зад ова музичко дело како аранжер се потпишува...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) За 6 часа и 40 минути Марко Пејчиновски успешно го заврши второто препливување од Радожда до Градиште

Со време од 6 часа и 40 минути, младиот охридски пливачки херој Марко Пејчиновски успешно го заврши второто препливување од...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Подводна авантура низ Охридско Езеро, нуркачите од „Акватек“ во дружба со ендемични видови

Подводна авантура низ Охридско Езеро, едно од најстарите езера во светот. Се дружиме со живи фосили и ендемични видови. Температура...

1 2 7
Page 1 of 7