Актуелно

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Пецаков: На почеток на туристичка сезона 45 дена го затворате влезот на Охрид и ќе пренасочувате сообраќај? Ова лудило веднаш и одма да прекине да важи!

Поради изведување на градежни работи (реконструкција на коловозот) на патниот правец Подмоље – Охрид на магистралниот пат А3, сообраќајот ке...

АктуелноОхрид

Петкоска: Поради актуелната власт која мисли дека туризмот е само убава желба и убав збор, на туризмот во Македонија му се случува вистински егзодус

„Многу добро се сеќаваме на тоа дека Владата предводена од ВМРО-ДПМНЕ водеше силна кампања за промоција на Македонија во светот...

АктуелноОхрид

Пецаков: Се чувствува отсуството на поддршка од централната власт, но сепак со домаќинско и одговорно работење, реализираме проекти за граѓаните на Охрид

Факт е дека Охрид години наназад мака мачи со тој долг и некако заштитен знак на Охрид е задолжувањето и...

АктуелноОхрид

Донев: Работиме на проекти и враќаме и долгови, во Охрид се потребни многу инвестиции, се надеваме ќе дојде Влада која ќе се интересира за градот

Сашо Донев, претседател на Советот на Општина Охрид на вечерашната трибина во Охрид посветена на културата и туризмот во организација...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ЖИВО) Трибина на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид на тема: Политики за силна култура и развиен туризам

Трибина на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид на тема: Политики за силна култура и развиен туризам https://www.youtube.com/watch?v=kpT1rx-wdrc&ab_channel=%D0%92%D0%9C%D0%A0%D0%9E-%D0%94%D0%9F%D0%9C%D0%9D%D0%95...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Отворен ден на СОСУ “Св.Кирил и Методиј”- „З’ш економско? З’ш така требиТ!

Еден поинаков крај на учебната година! Отворени работилници за поттикнување на позитивна интеракција и емоција кај учениците преку музика, забава...

1 2 545
Page 1 of 545