На ридот кај Горица градежна механизација го средува просторот каде треба да се гради хотел – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноВидеаНаш ИзборНаш изборОхрид

На ридот кај Горица градежна механизација го средува просторот каде треба да се гради хотел

Градежна механизација го расчистува просторот на ридот кај Горица каде треба да се гради хотел.  Ова земјиште е продадено на приватна компанија уште пред десетина години, а компанијата која треба да инвестира во луксузен хотел повеќе пати го одложи почетокот на работите, но секоја година уредно ги измирувала сите обврски кон општината кои произлегувале од преземените обврски во договорот.

Дали конечно ќе почне градбата на овој хотел останува да видиме.