(ВИДЕО) Реконструкцијата на улицата пред новиот трговски центар пред самиот крај – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Реконструкцијата на улицата пред новиот трговски центар пред самиот крај

Реконструкцијата на улицата кај новата автобуска станица финишира.Се средуваат тротоарите пред новиот трговски центар.