Видеа – Страница 22 – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024

Видеа

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ЖИВО) Трибина на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид на тема: Политики за силна култура и развиен туризам

Трибина на ВМРО-ДПМНЕ во Охрид на тема: Политики за силна култура и развиен туризам https://www.youtube.com/watch?v=kpT1rx-wdrc&ab_channel=%D0%92%D0%9C%D0%A0%D0%9E-%D0%94%D0%9F%D0%9C%D0%9D%D0%95...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Отворен ден на СОСУ “Св.Кирил и Методиј”- „З’ш економско? З’ш така требиТ!

Еден поинаков крај на учебната година! Отворени работилници за поттикнување на позитивна интеракција и емоција кај учениците преку музика, забава...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Охридската гимназија доби новата ограда – активностите за реконструкција на дворот продолжуваат

Aктивностите за реконструкција на дворот и на објектот на ОСУ „СВ Климент Охридски“ продолжуваат. Привршува  поставувањето на новата ограда околу...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Санирана е комплетната инфраструктура на плоштадот кај Музичкото – повторно тече вода од фонтаната

За првпат откако е изграден се изврши комплетна санација на плоштадот Мини маркет. Санирана е комплетната инфраструктура на плоштадот. Екипи...

1 21 22 23 49
Page 22 of 49