ВидеаВидеоРепублика

Оџата од Арачиново за Рамазан Бајрам добил подарок автомобил „мерцедес“

Оџата од Општина Арачиново за муслиманскиот празник Рамазан Бајрам добил подарок автомобил „мерцедес“ како „благодарница за неговиот придонес за арачиновци“.

„Мерцедесот“ е подарок од советници и од жители на Арачиново.