АктуелноВидеаВидеоМакедонија

(ВИДЕО) Пендаровски најави дека после 8 ми мај некој мора да добие шут карта заради автипатот Охрид – Кичево

Стево Пендароски во Охрид кажа што треба да се прави со автопатот од Охрид до Кичево.