четврток, февруари 29, 2024

Видеа

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Продолжува санацијата на одронот на АСНОМ – ќе се работи се додека граѓаните не добијат вода

При вршење на ископ за изградба на станбен објект од страна на градежна компанија на улицата "Асном", попладнево настана  дефект...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) ЈП Водовод: На АСНОМ има дефект на главната водоводна линија, ќе има прекин во водоснабдувањето повеќе часа

При вршење на ископ за изградба на станбен објект од страна на градежна компанија на улицата "Асном", настанат е дефект...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Аврамовска: Не ги обвинуваме полициските службеници, но го обвинуваме министерот Спасовски кој на секако начин гледа да не заплаши

Додека активистите на Црвена младина - подмладокот на Левица ги работеле своите активности во просториите влегле двајца Униформирани полициски службеници,...

1 40 41 42 49
Page 41 of 49