(ВИДЕО) Пристаништето во Трпејца и урнато е убаво – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноВидеаВидеоЗанимливостиИздвојувамеНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Пристаништето во Трпејца и урнато е убаво

Пристаништето во Трпејца веќе неколку годинини е урнато и под вода. На него повеќе не застануваат пловила , но тоа и матаму е атрактивно за гледање, подводни авантури и уживање.

За пристап на пловила сега функционира пристаништето на другиот крај од плажата во селото.

 

Ohrid1.com