Top News

Top NewsАктуелноВидеаВидеоглавни-вестиМакедонијаНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Албанија гради нов пат до Св. Наум и обиколница за Поградец

Република Албанија започна со градба на обиколница која ќе поминува околу градот Поградец, со што при влез на градничниот премин...

Top NewsАктуелноглавни-вестиНаш ИзборНаш изборОхрид

Адвокати од Охрид се подготвуваат да го бранат Г.И. ако го гонат кривично за демолирањето на таблата на „Цар Борис Трети“

Адвокати ( порано активни во политиката ) од Охрид се подготвени да го бранат лицето со иницијали Г.И. кое со...

Top NewsАктуелноглавни-вестиИздвојувамеНаш изборНаш ИзборОхридПоследни ВестиРепублика

УАПСЕНИ мајка и ќерка од Кореа кои напаѓале луѓе во Охрид

Вистиснка драма се случувала вчера на улицата Партизанска во Охрид, во близина на православната црква Свети Никола, каде две жени...

Top Newsглавни-вестиНаш ИзборНаш изборОхридПоследни Вести

(ФОТО) Дрворедот на „Македонски просветители“ со струлени дрва

Сечата на дрва која се прави како дел од реконструкцијата на „Македонски Просветители“ покажува дека и преостанатите дрва биле трули...

Top NewsАктуелноглавни-вестиЗанимливостиИздвојувамеНаш изборНаш ИзборОхрид

Охрид во 50-тите години од XX век имал најскапо млеко во тогашна Југославија

Во педесеттите години од минатиот век млекото кое се продавало во Охрид било најскапо во целата тогашна држава Југославија, и...

1 2 3
Page 1 of 3