Top NewsАктуелноВидеаВидеоМакедонијаНаш ИзборОхрид

Левица: Со гласот на ДУИ поскапе гробарината во Охрид

Партијата Левица денес обвини дека токму со гласот на ДУИ поскапе цената која граѓаните ја плаќаат за услуги на гробиштата. Кој гласаше за поскапување на гробните места и за гробарината?
Советниците од ДПМНЕ и коалицијата и советникот Бесник Османи од ДУИ и покрај тоа што поскапувањето е најголемо во муслиманскиот дел од градските гробишта.