Top NewsАктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Сонцето од Вергина го краси т.н. „Мал плоштад“ во Охрид

Големо знаме со сонцето од Вергина стои на ѕидините кај т.н. „Мал плоштад“ во срцето на Охрид, од каде се пружа поглед на пристаништето каде во моментов се врши водосвет и каде се фрла крстот за Вдоици, а Охриѓани се фотографираа пред големото знаме.