Наш Избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Изминатиов викенд максимален ангажман на оперативните служби на ЈП Охидски Комуналец

Во деновиве кога Охрид го живее врвот на туристичката сезона, дежурните екипи максимално ангажирани 24/7 Сите туристи дојдени за одмор...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Пецаков: Екипи на ЈП „Нискоградба“ работат на изведба на атмосферска канализација во кругот на ОСУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

Должината на трасата изнесува 342 метри, а се поставуваат цевки со ф од 160 до 315. Вкупниот изнес на зафатот...

1 190 191 192 450
Page 191 of 450