Наш ИзборНаш изборОхрид

Неделен преглед на теренски активности на ЈП Водовод

Екипите на ЈП ВОДОВОД Охрид, во периодот од 1ви до 7ми Јули, покрај редовните проверки и теренски активности , интервенираа на неколку локации во Охрид и околината, со цел непречено и квалитетно водоснабдување за сите корисници.
Отстранети се дефекти на следните локации:
– „Пере Тошев“
– „Сатеска“ бр.3
– „Будва“ бр.12
– „Рашанец“ бр.22А
– „1ва Македонска Ударна Бригада“
– „Петрино“
– „Кленоец“
– „Момчило Јорданоски“
– „Богомилска“
– „Бул.Туристичка“
– С.Љубаништа
– С.Трпејца
– С.Велгошти
– С.Орман (2 дефекти)