Наш Избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Потпишан меморандум за соработка помеѓу општина Охрид и Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје

Општина Охрид и Универзитетот за туризам и менаџмент од Скопје денеска склучија меморандум за соработка со цел да обезбедат услови...

Наш ИзборНаш изборОхрид

Охрид се сеќава: На денешен ден кај Горно Блаце беше убиен војникот Благојче Крстаноски од селото Ливоишта

На денешен ден, 7-ми април, во далечната 1999 година, кај Горно Блаце, Скопска Црна Гора беше убиен војникот Благојче Крстаноски....

1 191 192 193 229
Page 192 of 229