Наш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Совесен граѓанин сам го исчисти коловозот од расфрланиот бекатон

Бекатон плочки испаднаа од камион на сообраќајницата на кружниот тек на излезот од Охрид према Велгошти. Учесниците во сообраќајот се трудеа да ги избегнат во возењето. Но еден совесен граѓанин се погрижи за сигурноста на сите и сам ги собра.  Кога сите би биле вака совсени се чини дека нема да има никаков проблем нели?