Наш Избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

Пецаков: Спортскиот дел од третиот ден на Ohrid Water Festival го завршивме со водени лудории на Градскиот базен „Атина Бојаџи“

Премногу позитивна енергија, забава и натпреварувачки дух преовладуваше помеѓу учесниците. Дополнително на тоа овој настан имаше и хуманитарен карактер, па...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ФОТО) Од активностите на оперативните служби на ЈП Охридски Комуналец

По официјалното затворање на фестивалот Охридско лето, просторот од Антички театар утрово беше темелно расчистен Тековни активности за одржување на...

1 189 190 191 463
Page 190 of 463