Интервјуа

ИнтервјуаМагазинОхрид

Лолеска: „Ретко“ значи талкање по клиники за симтомите кои ги имаш да добијат име да добиеш дијагноза…

Ги запознаваме ретките болести: 29 дена во февруари со 29 ретки дијагнози. Благодарение на активностите на здружението за лица со...

АктуелноИнтервјуаРепублика

(ВИДЕО ИНТЕРВЈУ) Солза Грчева: Насилната промена на државното име ќе им одземе гласови и на СДСМ и на ВМРО ДПМНЕ

Законот за Јавно обвинителство помина на Влада, сега на ред е истиот да го разгледуваат и пратениците во собранието. На...

АктуелноИнтервјуаОхрид

ЈП „Градски гробишта“ ќе поставува фотоволтаична централа -ќе произведуваат електрична енергија, а вишоците струја ќе ги продаваат

2019 год за ЈП „Градски гробишта“, заврши солидно. Директорот на ЈП Ванчо Костоски за Охрид 1 вели дека во позитива...

1 4 5
Page 5 of 5