ВидеоИнтервјуаМагазин

(ВИДЕО) IN MEMORIAM МОЈОТ ЖИВОТ МОЈОТ СВЕТ со Сабина Ајрула Тозија

Сабина Ајрула Тозија замина во легендите. Од архивите на „Мегастар Продукција“ објавуваме емисија снимена во далечната 2008 година. Со Сабина разговара Милчо Јованоски кој тоа лето реализира серијал видео емисии МОЈОТ ЖИВОТ МОЈОТ СВЕТ кои подоцна беа објавувани на нашиот портал Ohrid1.com.

Во тоа време емисиите беа поставувани директно на порталот без да се користи сервисот на „Јутуб“ па затоа сега истата емисија ја преобјавуваме на каналот на групација OneMedia.mk