Видеа

АктуелноВидеаВидеоНаш изборНаш ИзборОхрид

Хотел Инекс Олгица го промовира Охрид како зелена туристичка дестинација со помош на ЕБОР и ЕУ

Објавата е креирана и пласирана од ЕБОР Охридското Езеро е туристичка дестинација број еден во земјата со над 200.000 туристи....

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Пецаков: Охрид блесна во сиот свој сјај! Сите оние кои сакаат да ја почувствуваат празничната атмосфера се добредојдени во Охрид!

Охрид блесна во сиот свој сјај! 🎄 Сите оние кои сакаат да ја почувствуваат празничната атмосфера се добредојдени во Охрид!...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Здружението на Египќани”Пирамида ЗЕМ”, клубот „Бабилон“ и градоначалникот ги израдуваа најмладите со паќетчиња

Здружението на Египќани"Пирамида ЗЕМ" организираше предновогодишна забава со Дедо Мраз за дечињата од оваа заедница. На забавата беа поделени и...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) УЈП ја блокира општина Охрид бидејќи бившата директорка на „Билјанини извори“ 4 години не платила ниту денар за данок

Управата за јавни приходи ја блокира сметката на општина Охрид, бидејќи бившата директорка на ЈП „Билјанини извори“, Гордана Јовановска, 4...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) „Снегулка“ – Охридската новогодишна бајка низ звуците на Александар Петрески и Марија Цветановска

Александар Петрески ја промовира нова новогодишна детска песна, испеана од возрасни вокали. https://www.youtube.com/watch?v=Fywy_fnZaK4 „Кога бев дете, имав преголема желба за...

АктуелноВидеаОхрид

(ВИДЕО) Презентиран проектот за реконструкција и модернизација на Специјализираната болница за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања „Свети Стефан”

Презентиран проектот за реконструкција и модернизација на Специјализираната болница за превенција, лекување и рехабилитација на кардиоваскуларни заболувања „Свети Стефан” во...

1 2 3 4 22
Page 3 of 22