(ФОТО) Во кругот на ООУ Братство Единство се подготвува шаховско катче – Ohrid1
недела, февруари 25, 2024
АктуелноОхрид

(ФОТО) Во кругот на ООУ Братство Единство се подготвува шаховско катче

Во кругот на ООУ Братство Единство се подготвува шаховско катче, веќе се изготвени 4 држачи за масите сo столчиња, истите беа изработени од ЈП Градски пазар Охрид, потребни ни се уште 4 дрвени плочи со димензии 50cmx50cmx5cm, за изработка на шаховските табли. Доколку сте во можност Ве молеми истите да ни ги донирате, велат од Шаховски клуб Ласкер-Охрид.