Видеа

АктуелноВидеаВидеоОхрид

Пецаков: Му се заблагодарувам на здравствените работници, за придонесот што го дадоа и даваат во борбата за подобрувањето на здравјето кај луѓето

Му се заблагодарувам на здравствените работници, за придонесот што го дадоа и даваат во борбата за подобрувањето на здравјето кај...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Охрид ќе го добие првиот споменик на хуманизмот во светот – Скултурата ќе биде поставена кај долна порта на 9-ти август

Во Охрид, ќе биде поставен првиот и единствен споменик на хуманизмот во светот. -Охрид ќе го добие името центар на...

АктуелноВидеаОхрид

(ВИДЕО) Мерко прашува каде се парите што ги добиле Анима Мунди и побарал да види што тие направиле конкретно во овој период

„Многу е битно обврската со кучињата скитници да ја земе државата. Дури и премиерот најава дека во прва прилика кога...

1 26 27 28 50
Page 27 of 50