Видеа

ХЕРОИТЕ на Охрид го „гланцаат“ градот
АктуелноВидеаВидеоНаш ИзборНаш изборОхридПоследни Вести

„Комуналец“ чисти додека младите се забавуваат на изгрејсонце во центарот на Охрид

Екипите на ЈП Охридски Комуналец продолжуваат со своите редовни активности, додека атмосферата во центарот на Охрид на изгрејсонце е весела...

1 27 28 29 37
Page 28 of 37