Свет

АктуелноСвет

Кафе бар на Миконос ќе плати 33 милиони евра – oд нив, 22,5 милиони евра се казна за дивата градба, а 11 милиони евра за одржувањето на истата

Комплетната казна изречена на познат кафе бар лоциран на плажа во регионот Панормос на островот Миконос достигна неверојатни 33 милиони...

1 2 3 6
Page 2 of 6