Актуелно

АктуелноОхрид

ЈП Охридски комуналец: Успешна акција во Радојца Новичиќ- подигнати 72м3 кабаст и зелен отпад

Успешно реализирана акцијата што изминатиот викенд ја реализиравме во У.З.14.Радојца Новичиќ 👉Подигнати 72м3 кабаст и зелен отпад од оваа урбана...

1 466 467 468 802
Page 467 of 802