АктуелноОхрид

(ФОТО) Депонии и смет пред муслиманските гробишта – граѓаните бараат да се исчистат

Смет пред муслиманските гробишта во Охрид. Градежниот шут, земјата, камењата како и растителниот отпад е наталожен пред муслиманските гробишта, граѓаните реагираат и бараат просторот да се расчисти.