Актуелно

АктуелноОхрид

Божиновски: На 9-тата седница на Советот на Општина донесовме Одлука за Правилник за награди од Фондот за иновации

Со цел стимулирање на иновативни и креативни ученици од средно образование има да се доделуваат награди на талентирани ученици од...

АктуелноОхрид

Оглас: Многу поволно се продава Бизнис плац од 201 м2, идеален за изградба на апартмани или станови за продажба на улицата „Јане Сандански“

Многу поволно се продава Бизнис плац од 201 м2 во централното градско подрачје, идеален за изградба на апартмани за издавање...

АктуелноОхрид

Ветеринатот Тони Танкоски „Удри“ по независните советнички листи, вели треба да се забрани да се дел од советот

Познатиот ветеринарот Тони Танкоски јавно проговори за незадоволството од независните советници. „На Независниве советницки листи, треба да им се забранит...

1 465 466 467 545
Page 466 of 545