ЈП „Охридски Комуналец“ со бројни активности на оперативните служби – Ohrid1
четврток, февруари 22, 2024
АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

ЈП „Охридски Комуналец“ со бројни активности на оперативните служби

Бројни активности на оперативните служби🏡
🇲🇰По повод 7-ми Ноември Денот на ослободување на Охрид , темелно расчистени локациите каде ќе се реализираат повеќе свечености и настани
📍Во есенскиов период екипите на Јавна хигиена посебен акцент ставаат на собирање на паднатите лисја од јавните пешачки и зелени површини
📍Вонредни активности за чистење на крајбрежниот појас по градскот кеј каде од езерските води се подигнати големи количини најразновиден отпад, информираат од ова јавно претпријатие.