Македонија

МакедонијаНаш ИзборНаш избор

Стоилковски: Зад шемата за фалсификување документи злоупотребени државни институции, Муслиу, Пендаровски и Зечевиќ на тапет за изборна манипулација, следи одговорност

Јасно е дека наместо да излезат со програма каде има проекти, главната програма на СДС е фалсификување на документи и...

1 2 3 4 16
Page 3 of 16