Видео

АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Охрид SOS една недела чека резултати од испитувањето на квалитетот на водата во каналот

Минатиот понеделник добивме известување од инспекторот за животна средина во Општина Охрид, Зоран Плушкоски, дека одржале состанок со претставници од...

АктуелноВидеоПолитика

Лазаревска: ВМРО-ДПМНЕ против поголеми плати на 4.700 наставници и нивно трајно вработување

И овде, во Собранието, ВМРО-ДПМНЕ е против минималната плата, против работниците и наставниците.  Цела година ВМРО-ДПМНЕ го блокира законското решение...

АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Патниот правец Охрид – Св. Наум тешко прооден, каде е „Македонија пат“? И Вевчани тешко проодно

Обилните врнежи од снег, кои од утрово ја зафатија Македонија предизвикаа отежнато движење на коловизите и тротоарите. Еве како изгледа...

1 54 55 56 58
Page 55 of 58