Видео

АктуелноВидеоглавни-вестиИздвојувамеМагазинНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Крстосницата кај „Гимназија“ во летен шпиц 2008 година

Архивско видео направено летото 2008 година на една од нај прометните крстосници во Охрид. Погледнете како изгледаше сообраќајот, летната гужва,...

АктуелноВидеоглавни-вестиИздвојувамеМагазинНаш изборОхридРепублика

Паско Кузман: Владата на Георгиевски прва покажа свест за минатото

Српската државна телевизија РТС објави цела емисија псоветена на Охрид во рамки на магазинот „Око“. Во емисијата по скоро 8...

АктуелноВидеоИздвојувамеНаш изборОхрид

Како станавме вкави 2 ? Раздолжувањето на „Гробишта“ главна тема во градот

НИЕ НАВИСТИНА УСПЕАВМЕ СЕ ДА УНИШТИМЕ Негативни коментари од партиски активисти и ботови, деманти од поранешното раководство и други форми...

АктуелноВидеоИнтервјуаНаш изборРепублика

(ВИДЕО) Огненовски: Ќе го намалиме бројот на пратениците од 120 на 27 и ќе го укимене нивниот имунитетот, затоа што пратеникот треба да биде пример во државата, а не криминалец

Продуцент , сценарист кој 33 години живеел во Холивуд се враќа во родната Македонија. Јорго Огненовски човек кој 26 години...

1 55 56
Page 56 of 56