Видео

АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Охридските пожарникари со сирени и многу емоции го испратија во пензија својот колега Ацо Атанасов- Митуш

Со вклучени сирени и многу емоции, охридските пожарникари денеска го испратија во пензија својот колега Ацо Атанасов- Митуш. Тие пристигнаа...

АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Убавините на Охридското Езеро – треба само да престанеме да користиме и произведуваме пластика за еднократна употреба

Еден прекрасен сончев ден во стариот дел на градот. Низ тесните сокаци, пространото сино слатководно море и живите фосили. Официјални...

АктуелноВидеоОхрид

Крлеска Деспотоска: Во време на најголема економска и енергетска криза, СДСМ со вистински мерки и политики се грижи за заштитна на економскиот стандард на граѓаните

Граѓаните и сите ние ги чуствуваме последиците од она што ни се случува на глобално ниво. Владата предводена од СДСМ...

АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Туристичкиот сектор од Врњачка Бања и ХОТАМ потпишаа договор за соработка – контретните чекори ќе се прецизираат на состанок во Охрид

Претставници од Туристичкиот сектор од Врњачка Бања и ХОТАМ од Македонија, Ѓорге Макујевиќ и Крсте Блажевски, вчера на Белградскиот саем...

АктуелноВидеоОхрид

(ВИДЕО) Колони возила вечерва ја прославуваат големата победа на Македонската фудбалска репрезентација

Македонија се сака со срце. Македонската фудбалска репрезентација вечерва го покажа тоа. Со голот на Александар Трајковски во 92 минута...

1 25 26 27 32
Page 26 of 32