Видео

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Неделковски за Охридскиот маратон: За среќа Охрид доби градоначалник македонец, спортист, маж, срце од човек – Пецак

Миленко Неделковски својата најнова емисија ја наслови „Охридски маратон“. Тој зборува за Охридскиот маратон, но и за еден настан кој...

АктуелноВидеаВидеоОхрид

Професор Сефиданис: Ова е удар врз културно наследство кое ни го остави Прличев но, нас ова не не обесхрабрува

По нецели 48 часа од промоцијата, паметниот споменик на Виртуелен Прличев вандализиран. Проф. д-р Анис Сефиданис кој работеше на креацијата...

1 24 25 26 41
Page 25 of 41