ВидеаВидеоНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО и ФОТО) Бадникова поворка во Враништа – во еден глас се пее „Вечниот Бог“

Бадникова поворка во Враништа. Дечињата пеејќи ја возобновената христијанска песна Вечниот Бог, со ѕвезди во рака коледарчињата го најавуваат Христовото раѓање.