Видеа

АктуелноВидеаВидеоОхрид

(ВИДЕО) Поставено е ново осветлување на “Македонски Просветители”, еве како изгледа …

Интензивно се работи на реконструкцијата на улицата „Македонски просветители“. Новиот изглед плени. На реконструираниот дел поставено е и ново осветлување....

1 48 49 50 52
Page 49 of 52