АктуелноВидеаВидеоНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Што тече во Охридско Езеро и за што служи ЈП Колектор ?

Фотографии и видео на кои се гледа како во Охридско Езеро се влева нечиста вода до Ohrid1.com испратија граѓани на Охрид . Што тече во Охридско Езеро и дали функционира и во каква состојба е колекторот, за кој Владата формира посебно јавно претпријатие кое собира милионски средства од претплатата која ја плаќаат граѓаните на Охрид,  вработува партиски кадри на СДСМ, а глетките и натаму се вакви како на сликите и видеото.