Свет

Русија накратко ќе го исклучи интернетот во целата земја

<p>Русија накратко ќе го исклучи интернетот во целата земја, како дел од подготовките за идна сајбер-војна, објави Би-би-си. За време на тестот податоците што се разменуваат меѓу руските граѓани и организации ќе останат во рамките на националните граници, наместо да бидат пренесувани на меѓународно ниво. Законот, во кој се предлагаат технички промени неопходни за самостојната […]</p> <p>The post <a rel="nofollow" href="https://skopje1.mk/archives/26534">Русија накратко ќе го исклучи интернетот во целата земја</a> appeared first on <a rel="nofollow" href="https://skopje1.mk/">Скопје1.мк</a>.</p>

1 5 6
Page 6 of 6