Охрид

АктуелноОхрид

ЛЕВИЦА Охрид бара ревизија на работењето на сите градоначалници во Охрид – Криминалот мора да се обелодени со име и презиме

Виолета Аврамоска е советник во општина Охрид од партијата Левица. Та во два статуси изминатите денови, објаснува што се случува...

АктуелноНаш ИзборОхрид

Статусот на Охридскиот регион во УНЕСКО останува, треба до 1 февруари да се достави извештај со реализиран напредок

На предлог на Босна и Херцеговина, а со поддршка на Русија, Унгарија, Саудиска Арабија, Кина и Гватемала, Македонија и Албанија...

АктуелноОхрид

Република: Атрибутите што го ставија Охридскиот регион под капата на УНЕСКО под континуирана ерозија предизвикана од човечкиот фактор

Две години бргу ќе поминат… Тоа беа главно реакциите кај јавноста на одлуката на Комитетот за Светско наследство при Организацијата...

1 902 903 904 916
Page 903 of 916