Наш избор

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) Екипа на ЈП Нискоградба врши санација на калдрмата на ул ,,Климентов Универзитет,,

Екипа на одделението за градежно одржување денес на ул.Климентов универзитет врши санација на камена подлога.Како резултат на поројните дождови на...

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ВИДЕО) Туристички автобус предизвика помала сообраќајна незгода во центарот на Охрид и колони возила

Туристички автобус кој заглави во централното градско подрачје, предизвика сообраќајна незгода. Притоа предизвика и поголема колона возила....

1 374 375 376 446
Page 375 of 446