Наш избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

Д-р Горан Балев: Јас немам партиска книшка од ниту една партија од тука,немам и за што да разговарам со луѓе кои не се од медицинската фела

Партиски неподобен доктор Горан Балев кој сред пандемија две години ја менаџираше охридската општа болница, разрешен е од раководната фунција...

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Две години успешно опстојување на ЕКО ФАП и низа реализирани проекти

Иако опстојува само две години, зад себе брои големи реализирани дела и проекти.  Доброволно  противпожарно, еколошко и хуманитарно здружение ЕКО...

1 375 376 377 421
Page 376 of 421