Наш Избор

АктуелноНаш изборНаш ИзборОхрид

(ВИДЕО) Туристички автобус предизвика помала сообраќајна незгода во центарот на Охрид и колони возила

Туристички автобус кој заглави во централното градско подрачје, предизвика сообраќајна незгода. Притоа предизвика и поголема колона возила....

АктуелноНаш ИзборНаш изборОхрид

(ФОТО) ЈП Водовод поставува приклучоци на водомерни броила на улица ,,Македонски Просветители,,

Во тек е поставување на нови приклучоци и нови водомерни броила, како завршна фаза од реконструкцијата на улицата "Македонски Просветители"....

1 373 374 375 445
Page 374 of 445